El Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat per mitja del Centre de Documentació i Educació Ambiental (CDEA) disposa d’un servei de vaixella reutilitzable que cedeix a les entitats i col·lectius de la ciutat per a activitats col·lectives.

 

L’objectiu fonamental d’aquest servei és treballar per a reduir la quantitat de residus que generem, evitant l’ús de materials d’un sol ús en els actes col·lectius. Fomentant la necessitat de canviar hàbits que ens portin a realitzar activitats col·lectives de forma més sostenible, i si cal, que els mateixos assistents als actes es portin la vaixella de casa

 

És una vaixella de 500 peces (plats, gots, forquilles, ganivets, culleres, copes de cava, plates, porrons, gerres). Així com 5000 gots reutilitzables de plàstic.

 

És un servei gratuït, cal fer una sol·licitud a la seu electrònica que trobareu a la web de l’Ajuntament de Terrassa. Un cop feta la sol·licitud el CDEA dóna la seva conformitat en funció de la demanda i disponibilitat i informa del procediment per a recollir la vaixella: dia de recollida, lloc i on retornar-la i les condicions de retorn.